Szórakozás

Székhelyi József: Tudom, hogy meggyógyulok!

Székhelyi József tavaly novemberben nyilatkozott először arról, hogy súlyos beteg. A Jászai Mari-díjas színész-rendező a szervezetét támadó rákbetegség és a folyamatos kemoterápiás kezelések dacára újra és újra színpadra áll.

A körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd az idő eldönti, hogy milyen tempóban tudok gyógyulni és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. De pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok! Minden nap erőt ad nekem ehhez, és persze, a családom: a feleségem, Emese és a legkisebb lányom, a hatéves Saci. Ő mindig feltölt élettel. Mosolya, nevetése és az együtt töltött idő adja az erőt a kitartásomhoz, ami a felépüléshez kell

– mondta a Blikknek Székhelyi, aki rövid idő alatt 11 kilogrammot fogyott az embertpróbáló kezelések során.

Székhelyi Józsefnél ugyan tüdőrákot diagnosztizáltak az orvosai, mégis képtelen felhagyni káros szenvedélyével, a dohányzással. Bár azt elárulta, megpróbálja letenni a cigarettát, ám egyelőre egy köztes megoldást alkalmaz: nem tüdőzi le a füstöt, hogy kímélje a beteg szervét.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik