Szórakozás

Kapócs Zsóka elárulta, hogy kitől vár gyereket

A 38 éves Kapócs Zsóka tavaly szeptemberben jelentette be, hogy hosszú évek küzdelme után hamarosan teljesül az álma és anya lesz. A színésznő-modell-műsorvezető azonban ezidáig nem árulta el, hogy kitől vár gyereket.

Most a BEST magazinból derült ki, hogy Kapócs születendő gyerekének édesapja nem más, mint az egykori válogatott focista, Simek Péter.

Kapócs Zsókát nem engedik természetes úton szülni
A színésznő veszélyeztetett terhes.

A leendő anyuka arról is beszélt a BEST-nek, hogy még nem terveznek házasságot Simekkel.

Egy közel negyvenéves nő már pontosan tudja, mit keres, és el tudja dönteni, hogy érdekli-e egy férfi vagy sem. Peti rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, és minden szempontból megfelel az elvárásaimnak. Életemben nem találkoztam még ennyire tiszta lelkű, kiegyensúlyozott férfival. A céljaink megegyeztek, ő is családra vágyott már, mint én, és neki sincs gyereke. Ezt hívják egymásra találásnak. Együtt élünk, boldogok vagyunk, és mindketten izgatottan várjuk a kisfiunkat. Egyelőre nem vágyom többre, és nem is tervezem, hogy férjhez menjek

– mondta a lapnak Kapócs Zsóka, aki szívesen otthagyná Budapestet.

Szeretjük a vidéki élet nyugalmát, később tervezzük is, hogy elköltözünk a fővárosból, de egyelőre még ideköt a munkánk. Nagyszülőkből sajnos nem tudunk majd négyet adni a babánknak, Petinek az édesanyja nem él, nekem pedig az édesapám. Viszont nagyon jóban vagyok az ’apósommal’, és biztos vagyok benne, hogy nagyon klassz család leszünk így együtt

– tette hozzá a színésznő-modell-műsorvezető, aki a BEST-nek arról is nyilatkozott, hogy az első randira törött ujjal érkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik