Szórakozás

A közönség most azért szidja Dollyt, mert betegen énekelt

Fenyő Miklós jubileumi koncertjén a 68 éves énekesnő is fellépett, de többek szerint ez hiba volt. Dolly ugyanis betgen állt színpadra, ezért a koncert után, néhányan a színvonalon aluli éneklésre panaszkodtak. A kommentelők úgy gondolták, hogy Dolly jobba tette volna, ha nem csak a gázsira gondol és inkább lemondja a szereplést, mert előadása messze volt a profizmustól.

Dolly több óráig sminkeli magát, hogy megismerje a közönség
Az énekesnő egyébként még a saját kertjébe se lép ki egy kevés smink nélkül.

Ezzel szemben az énekesnő nem gondolja, hogy bármi baj lett volna az előadásával. Szerinte a rosszindulatú kommentelők eleve nem szeretik őt.

Azok a kommentelők utálnak engem, ismerem azt a csoportot, és mindig rosszat írnak rólam. Más rajongók bezzeg el voltak ájulva, hogy milyen jól adtuk elő a dalokat. Igen, betegen énekeltem, de nem ez volt az első eset. Az Erkel Színházban például mellhártya-gyulladással léptem fel. Nem én vagyok az egyetlen ilyen előadó. Nem értem, miért kellene lemondanom a koncertet azért, mert egy kicsit beteg vagyok? A koncerten egyébként istenien éreztem magam, egyedül azon aggódtam, hogy ne a fellépés közben kezdődjön el a köhögés. Most már lázas is vagyok, de remélem, hamar meggyógyulok

– mondta a Borsnak Dolly.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik