Szórakozás

ÉNB Alexa zenei karrierjére szeretne koncentrálni jövőre

Koholák Alexandra, vagy ahogy az egész ország ismeri Éjjel-Nappal Budapest Alexa öt évig szerepelt az ország egyik legsikeresebb napi sorozatában, amiből végül novemberben szállt ki.

Koholák azóta szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadában, a jövőben azonban inkább zenei karrierjére szeretne koncentrálni.

 Leginkább a zenei karrieremre szeretnék koncentrálni, jövőre már nem egyedül, hanem egy saját formációval készülök. Ezenkívül remélem, minél több felkérést kapok majd műsorvezetőként is a televízióban

– mesélte a Blikknek adott interjújban a híresség, aki azt is hozzátette, hogy Celeb vagyok, ments ki innen! után rengeteg pozitív visszajelzést kapott:

Szinte csak pozitív visszajelzéseket kaptam a szakmától, a kommenteket pedig nem igazán szoktam olvasni. Örülök, hogy ezzel a műsorral sikerült megmutatnom a valódi énem, és nem csak a sorozatban megformált karakteremet láthatták a nézők. Emellett persze, óriási élmény volt Afrika is, imádok utazni, és ha minden jól megy, tavasszal Szingapúrba repülhetek az egyik barátnőmhöz

– mesélte Koholák a lapnak.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik