Szórakozás

Várkonyi Andrea okosabb, mint gondolná

Orvos, hamarosan diplomás pszichológus, nemrég pedig tanár lett Várkonyi Andrea. A volt híradósnak szenvedélye a tanulás, angolul, franciául és spanyolul is remekül beszél. A műsorvezető nem csak gyönyörű, most már papírja is van arról, hogy igazán okos.

Otthon, tévé, gyerek, és a napi teendők közepette töltögettem egy tesztet. A pszichológus azt mondta, hogy mivel ezen a teszten a maximális eredményt értem el, szerinte menjek el a hivatalos MENSA-tesztre is, mert az magasabbat tud mérni. Ez a napokban történt, és nagyon büszke vagyok az eredményre: Mensa HungarIQa-tag lettem. Az intelligenciateszt eredménye szerint az emberiség legintelligensebb egy százalékába tartozom. Nem rossz érzés Sharon Stone-nal egy klubba tartozni!

– mondta a Borsnak Várkonyi Andrea.

A jelenlegi számítások szerint Andrea eredménye 135+ lett. E fölött már nem tudnak pontos értéket mérni a jelenlegi számításokkal. Mikor Sharon Stone-nak mérték az IQ-ját, akkor még másfajta mérést használtak, ez alapján Várkonyi Andreának is 150–160-as lett volna az eredménye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik