Szórakozás

Majka nemet mondott Dopemannek

Dopeman a Facebook-oldalán, egy nyilvános videóüzenetben kérte fel egy közös jótékonysági zeneszám elkészítésére azt a három magyar zenészt, akivel a legmeghatározóbb módon kapcsolódott össze a zenei karrierjük.

Dopeman úgy tervezte, hogy jó barátjával, Emilióval, valamint két volt kollégájával, Majkával és Ganxtsa Zolee-val is együtt dolgozna, holott velük már egy ideje elmérgesedett a viszonyuk. A nagy karácsonyi békülés azonban úgy tűnik, nem fog összejönni.

https://www.facebook.com/dopemantv/videos/10155990498998659/

Dopeman felkérésére Majka már választ is adott a Facebookon: visszautasította a felkérést.

Hello Laci!
Köszönöm a megkeresést. Talán a legjobb módját választottad annak ,hogy bármiféle választ is kapj te gyere ki belőle a legjobban.
Annyi mindent tudnèk írni miután megnéztem ezt a videót, de röviden és tömören csak annyit válaszolnék,hogy köszönöm nem!!
Èn vagyok biztos emlékszel az a: tehetségtelen , büdös, túlsztàrolt,stb stb es az isten tudja általad mèg hànyfèle jelzővel ellátott srác ,aki most nem akar a te művészetedbe belerondìtani a jelenlètèvel. Tudnék egy hosszú listát írni arról,hogy kiket és hogyan tàmogatok rendszeresen , de èn ezt soha nem teszem meg,hiszen a jótékonykodás szerintem nem erről szól…Most is csak azért említem,hogy az internet büszke népe,ne tudjon belèmrúgni, megdobálni, ès ítélkezni amiért a válaszom nemleges. Bár ha jobban belegondolok ez nem hiszem ,hogy akadàly lenne.
Kívánom ,hogy ez a nemes cél nélkülem is sikeres legyen, és segíteni tudj mindenkinek az alapítványon keresztül. Apukádnak mihamarabb gyógyulást , a családnak pedig boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag újévet kívánok.

– posztolta Majka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik