Szórakozás

Hatvan éve barátok, most tudták meg, hogy testvérek

A legfurább karácsonyi meglepetés.

Nem, a címben nem a Jedi-történet újabb családi drámáját lepleztük le; a sztorit, amiről alább szó lesz, az élet írta. Ráadásul a csattanót karácsonyra tartogatta.

Alan Robinson és legjobb barátja, Walter Macfarlane Hawaii-on nőttek fel. Tizenöt hónap különbséggel születtek, hatodikos korukban találkoztak először, több mint 60 éve barátok.

Walter nem ismerte az apját, Alant örökbe fogadták. Mind a ketten az interneten, a közösségi oldalakon keresgéltek, hátha találnak rokonokat. De nem jártak sikerrel, így a DNS-tesztet végző, családfakutató site-okon kutattak tovább.

Így derült ki, hogy Walter DNS-e leginkább egy Robi737 nevű felhasználó génállományával mutat egyezést. És igen: pár telefonhívás után az is lelepleződött, hogy Robi737 nem más mint Alan Robinson.

Karácsony előtt nem sokkal tudták meg, hogy az közös anyjuk, úgyhogy valójában testvérek. A hír ledöbbentette őket.

A két barát testvér óriási bulival ünnepelte a hírt, Alan a helyi tévének azt mondta, ez a legszebb karácsonyi meglepetés, amiben része volt életében. Walter és testvére mostantól sokkal több időt tölt majd együtt, közös utazást is terveznek.

 

KHON; Kiemelt fotó: YouTube/KHON2 News

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik