Szórakozás

A fél világ felbolydult Celestia Vega pornója miatt

Celestia Vega neve volt az egyik legnépszerűbb téma hétfőn a Twitteren. Furának tűnhet, hogy december 25-én, a karácsonyi kifejezések mellé, fölfért a toplistára egy alig ismert nő neve is, de mindjárt érthetőbb a helyzet, ha hozzátesszük: pornó van a dologban.

A leginkább élénk, néha kék, máskor zöld, vagy lila hajáról ismert Vega a YouTube-on, és a Twitteren is nagyjából félmilliós követőtábort tudhat magáénak. Saját megfogalmazása szerint: „elcseszett dolgokat csinál”, miközben élvezi az életet.

A fiatal nő hónapokkal ezelőtt ígérte meg a követőinek, hogy saját pornót forgat, amit az egyik legnagyobb felnőttfilmes oldalon, a PornHubon tesz majd közzé. November 14-én jelentette be a karácsonyi premiert, azóta minden nap promózta a közelgő bemutatót.

Aztán december 25-én fel is került egy videó Celestia Vegától a PornHubra, csakhogy az oldal azonnal le is tiltotta a felvételt. Erre robbant fel a Twitter.

Celestia azt írja, nem tudja mi történt. Ő, ahogy megígérte frankó pornóvideót készített és osztott meg. Igyekszik utánajárni a problémának és mielőbb megoldást találni rá. A PornHub egyelőre nem adott ki közleményt az ügyről.

(via Newsweek)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik