Szórakozás

Csisztu Zsuzsa nélkül nem jönne hozzájuk a Jézuska

24.hu
24.hu

2017. 12. 26. 09:31

A műsorvezetőnek nincs könnyű dolga az ünnepekkor egy tíz és egy négy és fél éves fiú mellett. Csisztu Zsuzsa elmondta: minden részletét szereti az ünnepnek, de a legjobban azt, mikor összerogyva nézheti a végén, hogyan fedezik fel az új játékokat a gyerekek.

Hogy telnek nálatok az ünnepek?

Nagyon szeretem a karácsonyt, gyerekkorom óta az egyik legmeghittebb ünnep, noha három fiúval magam körül azért fárasztó feladat is, hogy minden összeálljon. Évek óta nagy készülődés előzi meg a karácsonyt. Már az adventi koszorút is együtt készítjük a srácokkal, és pedig már hetekkel előre tervezem a menüt, főleg azért ilyen korán, hogy mindent legyen időm a legjobb alapanyagokból beszerezni és a piacon a lebeszélem előre, mikor miért megyek, ahogy közelednek az ünnepek.

Mennyire figyelsz oda az étkezésre karácsonykor?

Igyekszem, de a karácsony nem a fogyókúra ideje, hiszen sportolok év közben eleget ahhoz, hogy ilyenkor egy kicsit lazíthassak és magam is megkóstolhassam a sok ínyencséget, amit készítek.

Fotó: munkatársunktól

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb karácsonyi ajándékod, amit kaptál vagy adtál? 

Picike kislány voltam, amikor mindenáron egy balettcipőre vágytam. De még harmincas sem volt a lábam, ezért a József körúti balettcipész mester bácsival anyukámék külön nekem készíttettek egy aprócska balettcipőt. Édesanyám pedig egy alul összevarrt trikóból és tüllből készített nekem balett tütüt, amit napokig nem voltam hajlandó levenni. Még a macskanadrágot is a tütüre húztam fel.

Mennyire veszed ki a részed a teendőkből? 

Na, ha én nem venném ki a részem, Szenteste biztosan nem érne el hozzánk a Jézuska. Azt hiszem egy tíz és egy négy és fél éves fiú mellett én még igencsak nélkülözhetetlen mozaik vagyok az ünnep megszervezésében. Minden részletét szeretem, de a legjobban mikor összerogyva nézhetem, hogyan fedezik fel az új játékokat a gyerekek.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Balatonfenyves, 2014. június 13.
Gardatetemek a Balaton partján, Balatonfenyvesnél 2014. június 13-án. Az elmúlt napokban mintegy 20 ezer gardatetemet gyűjtöttek be a Balatonnál, a halpusztulás oka egyelőre ismeretlen.
MTI Fotó: Varga György

Temetővé válhat a Balaton egy időre

Kommentek

Budapest, 2018. március 13.
A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) székháza a főváros V. kerületében, a Széchenyi István téren. 
Az alkonyi felvételen gépjárművek haladnak az id. Antall József rakparton.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.