Szórakozás

Ezért lesz különleges Péter Szabó Szilvia karácsonya

Édesanyaként készül az ünnepekre Péter Szabó Szilvia. Az énekesnőnek a sok karácsonyi koncert mellett nagy családi főzésre, ajándékcsomagolásra és közös játékra is marad ideje.

Hogy telnek az ünnepek?

Nagyon szeretem a karácsonyt. Mindenért, ami ezt az időszakot körül lengi — kivéve a hatalmas tömeget mindenhol. Természetesen mint minden decemberben, idén is sok ünnepi koncertünk lesz és közben az új lemez munkálatai is folynak. A karácsony természetesen szigorúan a családdal telik majd és már izgatottan várom, hiszen a kislányunkvegy éves elmúlt, így biztosan nagy élmény lesz.

Miért lesz különleges az idei karácsony? 

Legfőképp a kislányom, Emma miatt, aki tavaly novemberben született. Már mindent megért, és imádom az izgatottságot, boldogságot látni a szemeiben.

Péter Szabó Szilvia megmutatta gyönyörű kislányát - fotó
Tihanyból jelentkezett be a nyolc hónapos kisbabával.

Mennyire figyelsz oda az étkezésre karácsonykor?

Őszintén? Semennyire. Imádom a karácsonyi nagy családi ebédeket. Természetesen ilyenkor vannak nagy közös főzések is, amikből szintén kiveszem a részem, és az ajándékok csomagolása is az én feladataim közé tartoznak. Imádom csinálni ezeket.

Vannak főleg rátok jellemző családi hagyományok, ajándékok?

A szó szoros értelmében vett hagyományok nem nagyon vannak. Minden karácsonykor vannak emlékezetes ajándékok. Nem igazán tudnék egyet kiemelni. De nem is ez a fontos benne, hanem hogy ilyenkor sokat van együtt a család.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik