Szórakozás

Mariah Carey bizarr karácsonyfadíszt használ

Karácsonyhoz kapcsolóan mindenkinek van legalább egy olyan megható vagy éppen vicces családi sztorija, amit szívesen mesél el bárkinek. A hírességek sincsenek ezzel másként, ezért összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi celebsztorikat szerte a világból.

Nicolas Cage

Kedvenc karácsonyi emléke, amikor az édesapja hozott neki Olaszországból egy kicsike Pinokkió figurát, aminek a feje leesett néhány nappal karácsony előtt. Az apja fogta a leesett fejet, kivitte a kertbe, és beásta egy virágágyásba. A gyerek Cage nem értette, mi történik, de másnapra egy hatalmas, fából készült Pinokkió “nőtt ki” a virágágyásból. Azután mindent, amit csak talált, elültetett a kertben, az összes játékautóját, és várta, hogy azok is nagyra nőjenek.

Oprah Winfrey

12 éves volt, amikor annyira rossz anyagi helyzetbe került a családja, hogy megmondták a gyerekeknek, idén egyáltalán nem kapnak karácsonyi ajándékot, mert nincs rá pénz. Eléggé elkeseredett, és azon gondolkodott, mit fog mondani a barátainak, ha megkérdezik tőle, hogy ő mit kapott karácsonyra. Már kezdte elfogadni, hogy abban az évben elmarad a karácsony, amikor három nővér felbukkant az ajtóban, és hoztak pulykát, gyümölcskosarat, néhány játékot, és egy babát. Megmentették a család karácsonyát.

Reese Witherspoon

A színésznő imádja a karácsonyt és az összes karácsonyi tradíciót, különösen a közös éneklést. Kedvenc emléke gyerekkorából, amikor járták a környéket, és betlehemeztek Nashville-ben. Mióta gyermekei vannak, saját hagyományokat is bevezettek, a mézeskalácssütés például kötelező, mint ahogy az adventi naptár is. Ha véletlenül elfelejti, a kölykök számonkérik rajta.

https://www.instagram.com/p/BOSVQTMgw5U/

Stewart Lee

A humorista 1972-ben a nagyszüleivel élt, és a nagypapájának agyvérzése volt. Ebben az évben egy várat kért a Mikulástól, és gyerekként nem értette, hogy egy igen drága ajándékot akar az amúgy is pénzszűkében lévő édesanyjától. De a kért ajándék ott várta a fa alatt, működő hullórostélyokkal, vastag falakkal, tökéletes volt. A szomszédban egy idős skót ács lakott, és nagypapája azt mondta Lee-nek, hogy menjen át megköszönni a várat.

De hát nem a Jézuska készítette?

– kérdezte a kisfiú. Mire a nagypapa azt válaszolta, hogy dehogynem, csak Archer úr is segített neki. 4 éves volt ekkor, de elég hamar rájött, hogy ha tényleg lenne Mikulás, nem idős, skót alvállalkozókkal dolgoztatna, lennének manói erre a feladatra. Mindig ateistának tartotta magát, de a képzeletnek sosem volt híján. Mi lehet csodálatosabb, mint a rénszarvasszánon repülő Mikulás, aki a nyugdíjas ácsmesterrel karöltve egy hatalmas várat eszkábál össze a szegény szomszéd kisfiúnak? Úgyhogy egyik évben elővette ezt a régi várat, és becsomagolta karácsonyra a fiának.

Matt Le Blanc

A Jóbarátok sztárja az életben is olyan “rosszfiú”, mint a sorozatban volt, persze nem lehet rá haragudni. Gyerekkorában a legnagyobb körültekintéssel szedte le a fa alá tett ajándékról a csomagolópapírt, bontotta ki az új játékot, és játszott vele, majd ugyanilyen gondossággal visszacsomagolta és visszatette a helyére minden évben. Mindebből az anyukája semmit nem vett észre, egészen felnőttkoráig, amikor leleplezte előtte a titkot.

John Legend és Chrissy Teigen

Számukra a legkedvesebb emlék az eljegyzésük, pedig közel sem sikerült tökéletesre. A színésznő lazának akart mutatkozni, és sosem erőltette az esküvő témát. Mígnem egyszer karácsonykor összevesztek a kocsiban, mert az ünnep előtt kibontották az ajándékokat, és Teigen csak egy szakácskönyvet és egy főzőedényt kapott. Akkor még nem tudta, mi a valódi ajándék. Majd elértek karácsonyi nyaralásuk helyszínére, és a pincér az étteremben kihozta a desszertet, amiben a gyűrű volt. De ahogy felnyitotta a fedőt, egy halom zöldfűszer hullott Teigen ölébe. Úgy kellett kihalásznia belőle a gyűrűt.

Mariah Carey

Az énekesnő polaroid fényképek formájában gyűjti a kedves emlékeket, és karácsonykor mind helyet kapnak a család fenyőfáján. Ezek főként a barátokkal egymásról készült fotók, melyeket az előhívás után még fel is díszítenek. A karácsonyfa többi elemét a rajongók küldték Carey-nek, évek óta a tőlük kapott díszeket használja.

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Kiemelt kép: Tommaso Boddi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik