Szórakozás

Le akarja zárni a múltját VV Soma

A ValóVilág powered by Big Brother győztese, Soma karácsonykor szakított, és karácsonykor jött össze az új barátnőjével is. Reméli, hogy le tudja zárni a múltjában lévő rossz dolgokat, és új lappal tud indulni. Azt pedig méginkább szeretné, hogy idén ne gyulladjon ki a család karácsonyfája.

Hogy telnek az ünnepek?

Remélem az idei jól, mert a tavalyi annyira nem sikerült, hiába nyertem meg a VV-t. Karácsonykor lett vége a kapcsolatomnak Evelinnel, ami nagyon megviselt. Úgy érzem, hogy az idei karácsony valami újat hoz az életembe, és teljesen le tudom zárni a múltamban lévő rossz dolgokat.

Miért szereted a karácsonyt?

Nekem a karácsony a kedvenc ünnepem, ezt az időszakot szeretem a családommal tölteni, meglátogatni a nagyszüleimet, akiket eléggé ritkán szoktam látni, mert Győrben laknak. Ez egy olyan ünnep, ami csak a szeretetről szól, és úgy érzem, ezt az ünnepet és a hangulatot az egész világ átérzi.

Erre költötte az első millióit a VV8 nyertese, Soma
Először anyukájának vásárolt valami nagyot a születésnapjára.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb karácsonyi ajándékod, amit kaptál vagy adtál? 

Úgy gondolom, én az égiektől kaptam egy ajándékot még december 25-én. Megismertem egy lányt, bár ma már nem tudom eldönteni tényleg ajándék volt-e az életemben, de szerintem ebben az életbe nincsenek véletlenek.

Vannak főleg rátok jellemző ünnepi hagyományok?

Együtt szoktuk díszíteni a karácsonyfát, ezt szeretem a legjobban. Éneklünk, utána ajándékozás és közös ebéd. Az a szerencsém, hogy bármennyit ehetek, mert nem látszik meg rajtam.

Jól hallottam, hogy egyszer kigyulladt a karácsonyfátok?

A fára csillámszórókat is szoktunk tenni. Egyszer amikor leégett, egy kicsit meggyulladt a fa. Nagy volt az ijedtség, amikor kiütött a tűz, de szerencsére nem volt túl nagy, és hamar el tudtuk oldani. Már jobban odafigyelünk, és remélem, hogy máskor nem fog ilyen előfordulni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik