Szórakozás
Budapest, 2015. december 2.
Fodor Zsóka színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. A mûsorban az ötven évvel ezelõtt az egykori Színház- és Filmmûvészeti Fõiskolán végzett aranydiplomás színészek találkoztak.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Ezért vált el kétszer Fodor Zsóka

24.hu
24.hu

2017. 12. 24. 08:32

Fodor Zsóka sosem titkolta, hogy kétszer volt férjnél, és mindkét alkalommal benne volt az édesanyja keze a válásban. Az ok pedig egyszerű: a színésznő világéletében édesanyjával élt egy fedél alatt, és mivel exférjei nem rendelkeztek ingatlannal, hozzájuk költöztek.

A házasságaim alatt is együtt éltünk anyukámmal, ez hiba volt, egyik pasi sem bírta. De egyikek sem volt lakása

– árulta el a Barátok közt egykori Magdi anyusa, aki férj és gyermekek híján ismeretlen emberekkel tölti a szentestét. Testvére Venezuelában él, ráadásul nézetei miatt nem vesz tu­domást a karácsonyról. Mint elmondta, édesanyja halála óta, vagyis nyolc éve kénytelen egyedül lenni karácsonykor. Fodor Zsóka szomorkodik ugyan, de nem esik kétségbe.

Egyedül vagyok, de a magányt nemigen ismerem. Fogadott fiamként tekintek Schmuck Andorra, többek között vele leszek szenteste. Andor egy pezsgős vacsorát ad a hozzám hasonló sorsú embereknek egy elegáns szállodában. Olyanoknak, akik egyedül lennének ezen a napon, így aztán jó sokan ünnepelünk majd. Egyébként általában elutazom valahova vagy fellépéseket vállalok az ünnepekre, mert édesanyám halála óta nem találom a helyem. Sokan elhívnak magukhoz karácsonyozni, de nem szeretnék mások terhére lenni, ezért inkább nem megyek

– mondta a Borsnak Fodor Zsóka.

(Kiemelt kép: Zih Zsolt/MTVA)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Fotó: Farkas Norbert / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.