Szórakozás

Nánási Pál: Nóri mintafeleség

Ádám Judit
Ádám Judit

újságíró. 2017. 12. 23. 08:17

"Egy fotózás megbeszélésén találkoztunk először. Nekem az első perctől egyértelmű volt, hogy ő az. Csak olyanok értik ezt, akik átéltek már hasonlót." - mondta korábban Ördög Nóra Friderikusz műsorában. Kapcsolatuk azóta tökéletesen működik.
Korábban a témában:

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban szerepcsere történt, és Majka interjúvolta meg a Nánási családot gyerekeikkel együtt, bár utóbbiak nem nagyon voltak hajlandók beszélni.

Hogyan kezdődik a reggel a Nánási családban, milyen feleség és milyen édesanya Nóri?

– tette fel a kérdést Majka. Ördög Nóra ezt válaszolta:

Apát felébreszti és ad neki kávét, mert ha nem dolgozom, úgy indul minden reggelünk, hogy én korán felkelek, elviszem a gyerekeket az óvodába, hazaérek a friss péksüteménnyel, amit útközben beszer­zek, és utána kávéval felébresztem a férjemet.

Majd Nánási Pál is megerősítte, amit párja mondott, hozzátéve, hogy Nóri mintafeleség.

Kiemelt kép: Instagram / @ordognora

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.