Szórakozás

Kozmix Lala rendőrt hívott: öngyilkos akart lenni a rajongója

24.hu
24.hu

2017. 12. 22. 08:41

Lányi Lalát a kilencvenes évek közepétől, a Kozmix együttes megalakulásától ostromolják a nők, így szinte már-már hozzászokott a váratlan és meglepő üzenetekhez, intim képekhez, ajánlatokhoz, és a telefonjában sorszámmal menti el a zaklatólat, akik nemcsak a koncerteken, de a háza körül is felbukkannak. Legutóbbi alkalommal azonban a rendőrség segítséget kellett kérnie, zaklatója ugyanis csúnyán ráijesztett.

Tavaly az egyik leányzó azzal fenyegetett meg, hogy az udvarom végében felköti magát. Ez már túlment minden határon. Elképzeltem, ahogy éjjel hazaérkezve egy koncert után, reggel még alszom, a fiam kimegy a teraszra és azt látja, hogy ott lóg valaki hátul. Volt, hogy autóval követtek, szóval volt okom azt feltételezni, hogy itt bizony valaki erősen elvetette a sulykot. Magam is nyomozgattam, körbejártam a dolgot. Megtaláltam a lány közösségi oldalát, tudtam a nevét, telefonszámát, a barátai nevét, és a fenyegetése után bejelentettem az ügyet a rendőrségen. A lány vélhetően észhez tért, így szerencsére elcsitult a dolog

– mondta a Borsnak Lala, akinek a telefonjában legalább húsz zaklató telefonszáma van elmentve.

(Kiemelt kép: Sláger TV)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.