Szórakozás

Végre lezárulhat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla vitája

Pécsi Ildikó és Pártos Csilla egykor az ország legismertebb anyós-meny párosa voltak, majd úgy összevesztek, hogy egymás köszönését sem fogadták, most kibékülhetnek. A per több mint öt éve húzódik, az el­mérgesedett viszony miatt a Kossuth-díjas színésznő öt éve nem is látta az unokáját, aki már 19 éves. A színésznőt azért perli volt menye, hogy rokontartást fizessen, mivel Pécsi fia nem hajlandó fizetni gyerektartást a fiú után.

Az egyre szövevényesebb ügyet Pártos Csilla Joshi Bharattal való beszélgetése mozdította ki a holtpontról. Itt Csilla a pereskedésre és volt anyósára utalva elmondta, hogy számára mindennél fontosabb a belső harmónia, amihez hozzátartozik a béke és a szeretet. Őt úgy nevelték, hogy ami elromlik, azt nem kidobni, hanem megjavítani kell.

Pécsi Ildikó: Vagy belerokkanok, vagy kitörlöm az életemből
Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között már több mint egy éve annyira elmérgesedett a viszony peres ügyeik miatt, hogy a színésznő soha nem békülne ki az exmenyével.

A Bors azt kérdezte Pártos ügívédjétől, hogy eze­ket a mondatokat valóban le­het-e békülési szándékként ér­telmezni.

Csilla valóban véget szeretne vetni ennek az áldatlan állapotnak, mi nyitottak vagyunk a megoldásra

– mondta dr. Gerencsér András.

Ezek után már csak a Kossuth-díjas színművésznőnek kell engednie. Ő nem nyilatkozott, de ügyvédje megszólalt a lapnak.

Ildikó azzal hívott fel, hogy látta a műsort. Az ügyvédjeként azt tudom erre mondani, hogy három-négy féle ügyben van megbízásom Pécsi Ildikótól. Várjuk a felperest képviselő kollégától a peren kívüli megegyezésre történő ajánlatot. Ha megkaptam, akkor ügyfelemmel azt megbeszéljük, és megválaszoljuk

– mondta a színésznő jogi képviselője, Magyar György, aki szintén nem zárkózik el az elől, hogy befejezzék a pereskedést.

(Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik