Szórakozás

Bochkor Gábor segít a szegény DJ-nek

Mint megírtuk, mélyszegénységben él Dunaföldváron Reisz Róbert lemezlovas, akinek a dalait Angliától Argentínáig hallgatják a progresszív house zene rajongói.

A férfit Bochkor Gábor élő adásban hívta fel, és megígérte: segít neki, hogy megismerje és befogadja őt a hazai zenevilág.

Bochkor elismeréssel nyilatkozott a zenéjéről, és megígérte, hogy hamarosan újra megkeresik, de ezúttal azért, hogy segítsék, támogassák őt. Az igazi meglepetés akkor érte Robit, mikor megtudta: összefogtak a progresszív house rajongói, hogy szebb karácsonya legyen. Már több, mint kétmillió forint gyűjtöttek neki. De akadt, aki felajánlotta, hogy bevezeti a házába a vizet, más a fürdőszobát csinálja meg ingyen. Egy Svájcban élő magyar fogtechnikus pedig felajánlotta, hogy ajándékba elkészíti Robi új fogsorát.

Álmomban sem hittem, hogy ennyi jó dolog történhet velem. Bochkor Gábor dicsérete pedig felért számomra a legrangosabb zenei díjjal. Ami most történik velem, az maga a csoda. Karácsonyra elkészül a fürdőszobám, el se hiszem, hogy nem kell többet lavórban fürdenem. Szilveszterkor pedig a példaképeimmel, a világ legjobb lemezlovasaival lépek fel a Millenárison, a Memoryland-en. Meghatódtam, mikor megtudtam, hozzájuk is eljutott a sanyarú sorsom híre és felajánlották nekem a gázsijuk felét

– mondta Reisz Róbert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik