Szórakozás

Barátnőjével első karácsonyára készül Király Viktor

Király Viktor és barátnője, Anita még csak négy hónapja ismerik egymást, de már túl vannak egy izraeli nyaraláson, sőt egymás családját is ismerik és az ünnepeket is együtt töltik.

A szerelmes énekes gőzerővel készül pénteki lemezbemutató koncertjére is, de sűrű programjában sem feledkezett meg rajongóiról.

Számomra is ugyanazt jelenti a karácsony, mint mindenki másnak. A szeretet ünnepe, amikor megajándékozzuk a másikat, és eszünk-iszunk a szeretteink körében. December 24-én és 25-mi is együtt vagyunk a családommal és próbálunk tartalmas időt egymással tölteni

– mondta Király, aki – ahogy egész évben -, úgy karácsonykor is sok apró, de annál kedvesebb és szívhez szóló ajándékot kap, sokan például kézzel készített rajzzal lepik meg őt jézuskára. Többek között őket is megszólította karácsonyi jókívánságában.

Azt kívánom mindenkinek, hogy töltse szeretteivel az ünnepet, és hogy ez a két nap tényleg csak a békéről és a boldogságról szóljon. Bulizzátok ki magatokat, jövőre találkozunk!

– fogalmazott a 2008-as Év Hangja, aki Amerika és Magyarország között ingázva dolgozott vadonatúj lemezén, amelynek bemutató koncertje holnap este lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik