Szórakozás

Így gratuláltak a babához Földes Eszter kollégái

Mint megírtuk, Földes Eszter és Lovasi András közös gyermeküket várják.

A színésznő és a 20 évvel idősebb zenész két éve házasodtak össze és egy ideje már tevéztek a babát. Földes Eszter a Válótársakban éppen babázik, hiszen ikreket szült a sorozat legutóbbi évadában és mindezt most a saját életében is megtapasztalhatja. Érdekesség, hogy nemrég mutatták be a színésznő első kőszínházi rendezését, ami egy gyerekeknek szóló darab, A Rendíthetetlen Ólomkatona.

A babavárás hírén a Földes Eszterrel dolgozó színházi stáb is meglepődött, csak a „beavatottak” tudtak a nagy hírről. Kollégái igyekeznek mindenben segíteni neki és megkönnyíteni a munkáját. A színház közleményben gratulált Eszternek.

Egy baba érkezése sokban hasonlít egy színház vagy egy előadás létrehozásához. Mindhez sok türelemre, figyelemre, empátiára és erőre van szükség – írják. – Egy darab  próbái, a bemutató körüli sürgés-forgás rengeteg energiát vesz ki a művészekből. Különösen igaz ez a rendezőre, aki mindig saját gyermekének tekinti az előadást. Hogy stílszerűek legyünk, drága Földes Eszter, a Hatszín Teátrum is köszöni neked és Andrásnak az elmúlt hónapokat. Éljetek, vigyázzatok egymásra és a babára!

– zárul a közlemény.

A színház igazgatója, Gálvölgyi Dorka a 24.hu-nak elmondta, két gyermek anyukájaként pontosan tudja, mit jelent állapotosan dolgozni:

Az utolsó energiáimat is feláldozni valami nagyon fontosért, miközben tisztában vagyok vele, hogy semmi sem lehet fontosabb a bennem növekvő életnél. Hogy A Rendíthetetlen Ólomkatona létrehozása mekkora erőt és kitartást igényelt, csak azok tudják, akik végig ott voltak a darab próbái alatt. Gratulálunk Eszteréknek, és reméljük, hogy a nézőktől visszakap valamit abból az energiából és szépségből, ami az általa létrehozott előadásból áramlik.

Földes Eszter továbbra is teljes erőbedobással dolgozik, jelenleg az Átriumban a Semmi Konferencia előadáson, és már nagyon készül az idei utolsó Ólomkatonára, ami december 27-én lesz a Hatszín Teátrumban.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik