Szórakozás

Fél év után újra láthatta lányát Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta, aki múlt csütörtökön töltötte be a hetvenet, és erre az alkalomra Budapestre érkezett Londonban élő lánya. Zalatnay második házasságából való, fogadott lánya már nagyon várta a találkozást.

A nyár elején voltam legutóbb Magyarországon, és bár sokat telefonálunk, ez már nekem is hosszú volt. Meg is könnyeztem, amikor először megöleltük egymást. (…) Anya nagyon megértő volt, főleg, amikor elmondtam neki, hogy csak vele leszek. Egyetlen magyarországi ismerősömnek sem mondtam el, hogy hazajövök, és bevallom, ez most így volt tökéletes. Még arra is volt időnk, hogy együtt elmenjünk a karácsonyi vásárra a bazilikához

– mondta a Blikknek Benedek Nikolett.

Először úgy volt, hogy az egyik sohói kávéházban dolgozó lány a karácsonyt is itt tölti, de Cini nem neheztelt, amikor kiderült, hogy négy nap után vissza kell utaznia.

Benedek Nikolett három évvel ezelőtt ismerte el, hogy a saját neméhez vonzódik, és időközben az is kiderült, Cini nevelt lánya egy jamaicai származású, háromgyermekes hölgy mellett találta meg a boldogságot Londonban.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik