Szórakozás

Berki Krisztiánt jogi úton fékezheti meg Hódi Pamela

Gyermeknevelési kérdéseken vitatkozott össze netes közönségük előtt Hódi Pamela és Berki Krisz­tián a hétvégén. Közös gyermekük édesanyja azt vetette Berki szemére, hogy egy szerinte szerencsétlenül sikerült élő bejelentkezésben látható volt a lányuk is. Szerinte apukája rendezetlenül ültette kamera elé Natit, és még hazugságra is rávette.

Hódi Pamela ennek kapcsán volt ma reggel a Mokka vendége ma reggel. Mint elmondta, már ügyvédek is a képbe kerültek, és lehetséges, hogy jogi úton kell megfékeznie Berki Krisztiánt.

Ez a dolog azért került a média elé, mert másképpen őt nem tudom megfékezni. (…) Megfordult minden a fejemben, mert másképpen őt nem tudom megfékezni, és ezt nem fogom engedni. Az, hogy velem miket csinál, annak is megvan az útja-módja, minden rendezés alatt van

– mondta a riportban Hódi Pamela, aki arról is beszélt, hogy szeptember óta minden szempontból nagyon nehéz az élete, és annyira elmérgesedett a viszony közte és Beki között, hogy férje letiltotta a telefonhívásait, ő pedig a közösségi médiás felületein kerüli ki exét.

Nem bírom ezt a színjátékot. A magánéletét tegye rendbe és a velem kapcsolatos dolgait, ez a véleményem. (…) Soha nem fogunk kibékülni. (…) Rendes apa, mert programozik a gyerekkel, de mindig mindent megúszik, mindig mindent kimagyaráz, a nagy hazugságokat

– nyilatkozta magából kikelve Hódi Pamela.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik