Szórakozás

Till Attiláék rengeteget veszekednek otthon

Till Attila az ország egyik legsikeresebb műsorvezetője. Karrierje húsz éve töretlen, miközben harmonikus családi hátteret tudhat maga mögött: húsz éve él boldog házasságban, akivel három gyermekük van.

Tilla már egy éve lemondott az alkoholról
Több oka is volt annak, hogy így döntött.

Bár a magánéletben nem szeret veszekedni, sőt alapvetően minden emberben a jót szereti látni, otthon sokszor kerül konfliktusba családjával.

Rengeteget veszekszünk otthon! Egy hangos, veszekedős család vagyunk, de óriási szeretettel élünk együtt, és soha nincsenek igazi problémáink. Nagyon sokat beszélek. Ettől elfárad a környezetem, rengeteget lamentálok, gondolkodom, és mindig a saját világomat zúdítom rá a többiekre, ami pokoli fárasztó

– mesélte a Blikknek adott interjújában a műsorvezető, aki tisztában van azzal, hogy nem egyszerű vele.

Tilla nagyon kevés hozzászólást olvas el, mivel úgy érzi, hogy ez egy olyan világ, ahol ha dicsérnek az természetes, ha viszont rosszat olvasol magaddal kapcsolatban, az feleslegesen bosszant fel.

Szerintem akit nem zaklat fel, hogy rosszat írnak róla, az nem ebben a világban él, nem is ember. Én nem akarom ilyesmivel elrontani a napomat. Az utcán általában kedvesek velem az emberek. Én is nagyon pozitívan gondolkodom az emberekről, de lehet, hogy csak azért, mert még nem ért rossz élmény

– nyilatkozta a műsorvezető.

(Kiemelt kép: Berecz Valter/24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik