Szórakozás

Ördög Nóra sírva mondott hálát családjának

Utolsó, lezáró részéhez érkezett a Nánázsia sorozat – a 35. epizód pedig a nézőknek is tartogat egy meglepetést.

Ördög Nóra a videó elején elmondja, elég kemény volt ez az öthetes kaland és hálával tartozik a családjának azért, hogy végigcsinálták vele ezt az utazást.

Nagyon-nagyon büszke vagyok a gyerekeimre, a férjemre, hogy ezt végigtolták velem. És tudom, hogy nagyon nehéz volt nekik mikrobusszal zötykölődve költözni 120 alkalommal, kitalálni, hogy mit csináljanak aznap, sokszor nélkülem

– mondta a műsorvezető, majd hozzátette, hiányoznak nekik az otthoniak, az otthonuk és a kutyájuk. Ördög Nóra és férje, illetve Venci és Mici még pár napot eltöltött Bangkokban mielőtt hazautazott Budapestre.

Apropó Mici: aki szereti a kislány aranyköpéseit, a videóban tekerjen 6:30-hoz, 9:30-hoz és 15:35-höz, ahol elég hosszú monológok hallhatóak tőle.

A legfontosabb és legötletesebb: Ördög Nóráék a bangkoki State Tower mellett időkapszulát rejtettek el a nézőknek, így aki a városban jár mostanában, kutassa fel és a benne található elérhetőségeken vegye fel a kapcsolatot a házaspárral, akik elviszik vacsorázni az illetőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik