Szórakozás

Szikora Róbert nem örült annak, hogy Tóth Andi Afrikába ment

szikora robi (szikora róbert, )
szikora robi (szikora róbert, )

A két énekes az X-Faktor ötödik évadában ismerkedett meg egymással, ahol Szikora Róbert beválasztotta saját csapatába az akkor még csak 15 éves Tóth Andit. Ezt végül olyannyira jól tette, hogy az évad végül a lány nyerte meg a tehetségkutató 2014-es szériáját.

Celeb vagyok: Pintér Tibort kidobta a barátnője
Eddig az sem derült ki, hogy egyáltalán van neki.

Kapcsolatuk azóta is töretlen, nagyon jó viszonyt ápolnak egymással, nem csoda tehát, hogy Szikora nem örült, mikor megtudta, hogy a lány az RTL Klubon futó Celeb vagyok, ments ki innen! idei évadának egyik szereplője lesz.

Andi nemrég átjött, és elújságolta a hírt, hogy megy Afrikába, aminek őszinte leszek, nagyon nem örültem, de nem mutattam neki, mert nem akartam elvenni a kedvét. De ő egy énekesnő, aki már letett valamit az asztalra, és akinek csak énekelnie kellene. Ha az én lányom lenne, egész biztosan nem engedtem volna, hogy elvállalja a műsort

– mesélte a Borsnak adott interjújában, amiben azt is hozzáteszi, hogy a hideg is kirázza, mikor azt látja, hogy egykori mentoráltján pókok és hangyák mászkálnak.

Az R-Go frontemberének a fiatal lány körül ólálkodó férfiakról is meg van a véleménye.

Ez egy műsor, aminek csak a töredékét látjuk, nem tudhatjuk, mi megy ott, de szerintem Andi tudja kezelni a szituációkat. Azzal pedig, hogy egy idősebb férfi udvarol neki, szerintem a legkevésbé sincs baj. Jól tudjuk mind: a szerelem nem kortól függ

– nyilatkozta Szikora Róbert.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik