Szórakozás

Szabadesésben szaltózott ÉNB Tamara

Kipipálta a bakancslistájának egy pontját az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat szereplője, Tamara. A barna hajú szépség egy kisrepülőből ugrott ki több ezer méter magasból.

Évek óta szerettem volna ezt kipróbálni, már nagyon vártam, hogy összejöjjön. A Velencei tó mellől szálltunk fel egy kisgéppel és utána egy ülés nélküli csomagtérből ugrottunk ki. A repülőn még nem izgultam, ráadásul Peti az oktató, akivel ugrottam, azt mondta ne aggódjak, fent még senki sem maradt

– kezdte Éjjel-Nappal Tamara.

RTL Klub

Aztán amikor kiugrottunk, akkor egy kicsit beparáztam, mert a repülőgép pillanatok alatt elsuhant, ráadásul mi is nagyon nagy tempóban zuhantunk. De aztán nagyon jó érzés kerített hatalmába, ennyi adrenalin még sosem volt a véremben. Körülbelül 1 percig tartott a szabadesés, közben többet szaltóztunk is. Ami még extrémebbé tette az élményt, az az volt, hogy felhős volt az ég és az elején nem láttam a földet. Amikor keresztül estünk a felhőn, akkor hatalmasat sikítottam, de bármikor újra megcsinálnám,  hatalmas élmény volt!

– tette hozzá az RTL Klub sorozatának szereplője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik