Szórakozás

Nádai Anikónak új szerelme van

Alig egy évvel azután, hogy Nádai Anikó szakított kisfia édesapjával, újra szerelmes. Választottja Aurelio, akit csakúgy, mint Nádait, a Való Világ egyik szériájából ismert meg az ország. Viszont nem a Való Világ, hanem az Anikó Show hozta össze őket, melyben közösen dolgoznak jelenleg.

Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édsanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval.

mesélte a műsorvezető új kapcsolatáról a Blikknek. Aurelio is komolyan gondolja, és hosszú távra tervez Nádaival:

Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívűl. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan dolgot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetem.

Nádai egy magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfit ismert meg Aurelióban, szerinte csak eljátssza a bohócot, de egyáltalán nem az a buta fiú, akinek sokan gondolják.

Kiemelt kép: 24.hu / Bielik István

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik