Szórakozás

Rubint Réka: Hozzánk házhoz jön a Mikulás

December 6-a az a nap, amely miatt Magyarországon igazán beindul a karácsonyi szezon, hiszen nálunk ezen a napon jön a kisgyerekek által annyira várt Mikulás. De vajon mivel érdemes meglepni a gyerekeket karácsony előtt? Erről mesélt a Mokka vendégeként Rubint Réka.

Schobert Norbert elmondta, hogy mit csinál szex után
Erre a kendőzetlen őszinteségre nem voltunk felkészülve.

A Schobert családban a Mikulás személyesen is meglátogatja a gyerekeket.

Nálunk az a szokás, hogy jön a Mikulás. Van egy ilyen kis csengőnk és azzal szokott csengetni, amikor érkezik, úgyhogy hozzánk jön házhoz a Mikulás

– mesélte a műsorban a híresség, aki azt is elárulta, hogy két idősebbik gyermeke, Lara és Norbika természetesen már nem tekint olyan szemekkel a Mikulásra mint régen, de az okát nem árulják el legkisebb testvérüknek, Zalánnak.

Rubint azt is elmesélte a műsorban, hogy náluk ezen az ünnepen a gyerekek csak egy ajándékot kapnak.

Nálunk soha nincs az az őrült nagy ajándékozás, hanem én év közben begyűjtöm az infót, hogy mi az amire igazán vágynak és akkor próbálunk a nagyszülőkkel együtt azt az egy ajándékot megvenni, aminek tényleg örülnek

– mesélte Schobert Norbert felesége a műsorban, aki azt is elárulta, hogy legelső gyermekük megszületése után szinte mindent megvettek Larának, de azóta rájöttek, hogy érdemesebb csak egy, igazán – a gyerekek számára – fontos ajándékot beszerezni.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik