Szórakozás

Kiderült, hogy miért lett kopasz Pintér Tibor

Pintér Tibor néhány héttel ezelőtt posztolt magáról egy fotót a Facebookon, amelyen Berényi Miklóssá kopaszodva látható.

Mint kiderült, a színész a Váradi Roma Café visszatérő klipjében szerepel kopaszon, de a haját nem vágták le igazából, mindez csak maszkmesterek munkája.

Pintér Tibor elmondta: nagyon szereti a roma folklórt, a cigányokat és alakított is már cigány fiút operettben.

Annak ellenére, hogy szőke, kék szemű vagyok, azt mondják a kollégáim, hogy simán lehetnék oláh cigány is a habitusom, a zene iránti szeretetem és a hajlításaim miatt

– mesélte Pintér, aki teljesen kopaszon szerepel a klipben, egy skinheadet alakít.

Megjegyezte, nem azt a típusú skinheadet alakítja, aki gyűlöletéből bármit is megmutat a klipben. Sőt, inkább az ellenkezője, ezért is vállalta el. Ha ilyen karatert kell alakítani, akkor csak és kizárólag figura szerint teszi, mert nem hasonulna a skinheadek gondolataival és tetteivel semmilyen módon.

A maszk körülbelül két óra alatt készült el, és bár Pintér Tibornak tetszett, marad az eredeti stílusánál.

A hosszú szőke haj az én brandem… Kis országban élünk és hozzászoktattam a nézőket, a rajongóimat ahhoz, hogy a Lovasszínházban – ami egy kicsit a kosztümös mozinak az élő replikája – kell egy szőke herceg fehér lovon. Amíg meg nem találom az utánpótlásomat ebben, addig kénytelen vagyok én játszani ezeket a figurákat

– zárta Pintér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik