Szórakozás

Rudolf elpirulna: rénszarvasnak álcázzák a melleiket a nők

Az ok, természetesen, az Instagram, minden őrületek anyahajója.

Közelegnek az ünnepek, itt az idő karácsonyi díszbe öltöztetni a lakást, a lelkünket – és a testünket is, mert az adventi koszorú már annyira lejárt lemez. Az Instagram minden karácsonykor újraéledő őrületének köszönhetően – melyre a Sun lett figyelmes –  például rénszarvasnak álcázott cicik nélkül jó ideje nem ünnep az ünnep.

#christmasinflorida #reindeerboob #Why?

Syed (@syedmeanshappy) által megosztott bejegyzés, 2016. Dec 24., 08:33 PST

A Bridget Jones ihlette ronda karácsonyi pulcsis trend egy merészebb változatában a nők valami piros, csillogó anyaggal ragasztják le mellbimbóikat – ez lesz a rénszarvas közmondásosan piros orra -, majd hobbiboltokban beszerezhető műanyag szemecskéket, és plüssből, filcből, mikor miből készült agancsokat ragasztanak az orr fölé, s már kész is a Rudolfot is megszégyenítő 18+ dizájn, melyet #raindeerboob címkével ellátva posztolnak aztán a közösségi média vonatkozó felületeire. A rudolfos melleknek többféle változata létezik, van, aki csak egy, van, aki mindkét mellét latba veti – elvégre Télapó szánját nem húzhatja el egyetlen rénszarvas. Sőt, az Etsyn már kapható olyan felső is, ami eleve ki van lyukasztva a megfelelő helyen.

A YourSassyGrandma felhasználónevű Etsy-árus igen borsos áron, közel 40 fontért árulja a felsőt, mondván, ezzel biztosan kitűnik majd a vásárló az ünneplő tömegből. Egy vásárló már meg is osztotta élményét, miszerint valóban ez volt a rondapulcsis buli legjobb pulóvere.

Fotó: Etsy

Ajánlott videó

Olvasói sztorik