Szórakozás

Janza Kata 22 évvel fiatalabb párja anyját alakítja majd a színpadon

A 45 éves színésznő még 2016 nyarán melegedett össze a 23 éves Pesák Ádámmal, fél évvel később pedig össze is költöztek. A szerelem azóta is tart, most azonban izgalmas feladatot kaptak az Operettszínháztól. Egy januárban bemutatásra kerülő darabban anya-fia párost kell alakítaniuk.

Már elkezdtem dolgozni azon, hogyan fogok majd ránézni mint anyára, de ebben Réthly Attila rendező is biztosan segíteni fog. Na meg az is, hogy látom őt otthon ebben a szerepben, valódi anyaként a gyerekeivel. Rendszeresen mondom is neki, hogy övé „az év anyukája” díj. Egyébként az anya-fia kapcsolat is egyfajta szerelem, szóval még ebből is táplálkozhatok

– mondta a Blikknek Pesák.

Janza Kata szerint nem fog gondot okozni a furcsa helyzet, hiszen ez egy munka, amit meg kell oldaniuk.

Nagyon boldog voltam, amikor kiderült, hogy a párom főszerepet kapott a Budapesti Operettszínházban. Az, hogy a fiamat játssza majd a Doria­n Grayben, egy helyzet, amit nekünk, színészeknek meg kell oldani. Fel sem merült bennünk, hogy ebből bármi probléma is lehet. Külön tudjuk választani a munkát és a magánéletet. Hozzá vagyunk ehhez szokva, de nyilván dolgozni fogunk azon, hogy hitelesek legyünk.

Janza Kata összeköltözött 22 évvel fiatalabb párjával
Kapcsolatuk miatt, eleinte az édesanyák aggódtak a leginkább.

Kiemelt kép: Kallos Bea/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik