Szórakozás

Jakupcsek Gabriella: Beszélnünk kell a gyerekekkel a szexuális zaklatásokról

Jakupcsek Gabriella közel két éve fejezte be a televíziózást, pedig előtte huszonöt évig gyakorlatilag naponta készített adásokat. A Cool Story Bro Youtube-csatorna riporterei most az elmúlt két év eseményeiről és mindennapi dolgairól kérdezték a műsorvezetőt.

Jakupcsek a közelmúltban kirobbant szexuális zaklatásokkal kapcsolatban is megszólalt. Szerinte szinte minden nőt ér valamilyen szinte zaklatás élete során.

A konkrét ügyek még csak a balhé része, de én nem látom mögötte a szakembereket, akik ezt akár kivizsgálnák, akár kommunikálnák amire jutottak. Az a sok millió ember, aki napi négy és fél órában Magyarországon a sötét falvakban televíziót néz, én azt nem látom, hogy annak ezt megmagyarázzák

– mesélte a műsorvezető, aki szerint fontos, hogy a gyerekekkel beszélgessünk a szexuális zaklatásokról, ő is a megfelelő könyvet keresi, ami segít neki, hogy tudjon erről beszélni lányával.

Jakupcsek Gabriella: Apám többször az iskola előtt hagyott
A műsorvezető meglepő őszinteséggel mesélt édesapjához fűződő viszonyáról.

Jakupcsek szerint Magyarországon nincs életpályamodell, mivel ő úgy érzi, hogy mindenki életében van egy nagy törés, amire nem lenne feltétlenül szükség.

Én azt gondolom, hogy ez nem normális dolog, mert amire huszonöt évet szánsz és amiben eljutsz a csúcsra azt akkor kéne tudni kamatoztatni és szerintem akkor van haszna is a munkának

– mesélte a műsorvezető, aki szerint súlyos hiba, mikor olyan emberek kerülnek vezetői posztba, akik nem feltétlenül értenek az adott szakmához.

Poltikai okokból vannak odatéve vagy/és nem politikai, hanem egyéb más okokból. És olyan rombolást tudnak végezni, ami komoly következményekkel jár

– nyilatkozta Jakupcsek.

(Kiemelt kép: Fem3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik