Szórakozás

Cooky nem biztos, hogy a szülőszobában marad

A rádiós műsorvezető, Cooky A nagy duett legutóbbi szériája alatt ismerte meg a tőle 27 évvel fiatalabb Debórát, akivel kapcsolatát nyáron vállalta fel és akiről szeptemberben derült ki, hogy első közös gyermeküket várja.

Cooky: Nem tartom szörnyűnek, hogy 67 éves leszek, amikor a gyerekem még csak 20
A rádiós műsorvezető szerint nem számít a matematika, csak az érzelmek.

A pár a Mokka stúdiójában mesélt a terhesség nehezebb és könnyebb időszakairól, illetve arról, hogy milyen szülést terveznek.

Bemegyek a szülésre, hogy maradok-e végig azt nem tudom. Nekem kicsit ilyen fóbiám van a kórháztól, nem tudom miért, de ez egy ilyen nagyobb pillanat lesz és azt gondolom, hogy rögtön kell nekem egy oxigén maszk és akkor maradok végig utána a szülésen

– mesélte a műsorvezető az adásban, akinek párja azt is elárulta, hogy karácsonykor szeretnék bejelenteni, hogy milyen nemű lesz babájuk.

Cooky-nak és Debórának amúgy lesz segítsége a szülés után, hiszen a lány szülei budapesti lakosok, illetve Cooky édesanyja is meglátogatja őket.

Édesanyám jön Franciaországból január 20-án és itt marad február 25-ig és akkor az a jó, hogy Debi szülei itt laknak Budapesten, szóval nincs probléma, mert mi kicsit szüzek vagyunk ezen a területen

– mondta Cooky a műsorban.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik