Szórakozás
Budapest, 2015. május 14.
Bodrogi Gyula színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Kaló Flórián Jászai Mari-díjas színészrõl, íróról emlékeztek meg. 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Gyilkossággal gyanúsították meg 50 éve Bodrogi Gyulát

24.hu
24.hu

2017. 11. 29. 07:45

Több mint 50 évvel ezelőtt azzal gyanúsították meg Bodrogi Gyulát, hogy egy ezüspisztollyal megölte Albert Flóriánt, az egyetlen aranylabdás magyar futballistát.

Az elképesztő történet Pataki Éva Aurora Borealis – Északi fény című, néhány hete megjelent beszélgetőkönyvében látott napvilágot, amelyben Törőcsik Mari mély őszinteséggel vallott életének fontos eseményeiről, valamint az ominózus esetről, amelyről egy nemzetközi repülőjáraton értesült.

Azt mondták: azért hívtuk be, mert számítson arra, hogy amikor hazamegy, az a hír fogadja – mert már tegnap erről beszéltek az egész városban –, hogy maga hozott egy ezüstpisztolyt, és azzal Bodrogi Gyula megölte Albert Flóriánt. És ezt olyan komolyan vették, hogy ügyeletet tartottak a Fradinál. Követségekről telefonáltak, hogy él-e még Albert Flórián

– mesélte a könyvben Törőcsik.

A történetre még Bodrogi Gyula is tisztán emlékszik, és azt is tudja, honnan jöhetett az alaptalan gyanúsítás.

Volt egy ilyen pletyka, hogy hirtelen felindulásból, féltékenység miatt lelőttem Albert Flórit, ami persze nem volt igaz. Próbáltuk megfejteni akkoriban Marival, hogy miért találhatták ki ezt a történetet. Arra jutottunk, hogy volt egy esemény a Corvin Áruházban, ahol Marika és Flóri autogramot osztogattak. Igen közel ültek egymáshoz, és jó hangulatban is voltak, gondolom, ez többeknek is szemet szúrhatott. Innen indulhatott ez a pletyka, és pillanatok alatt végigfutott a városon, miszerint több közük van egymáshoz, mint amennyi lehetne, és én majd biztosan lelövöm ezért az arcátlanságért Flórit. Rövid ideig tartott csak a hírverés, de ebből is látszik, hogy már akkor is éhesek voltak az emberek mindenfajta szenzációra és botrányra, hiszen mind a hárman a pályánk csúcsán voltunk akkoriban

– mondta a Lokálnak Bodrogi.

(Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTVA)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.