Szórakozás

El akarta vetetni a lányát Jordán Tamás

24.hu
24.hu

2017. 11. 29. 08:46

A Kossuth és Jászai-díjas színművész, Jordán Tamás a Story4 TV ArcKép című műsorában árulta el: ő és korábbi élettársa, Lázár Kati harminchét esztendeje abortuszra készültek.

Mint kiderült, éppen színházváltás előtt álltak párjával, amikor kiderült, a szintén Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő teherbe esett, a gyermeket nem tervezték.

Nyolcvan tavaszán kiderült, hogy Kati terhes. Én akkor nem gondoltam gyerekre… Megbeszéltük, hogy mikor fogják elvenni ezt a gyereket. Hát mégse lehet elkezdeni egy szezont úgy, hogy szül! Bár el lehet kezdeni, mert végül is ez történt, de megbeszéltük azt, hogy ezt a gyereket elvetetjük. Borzasztó ilyeneket mondani, de hát végül is ez történt, ezt vállalni kell…

– mondta a riportban Jordán Tamás, aki hozzátette: a beavatkozásra végül egy félreértés miatt nem került sor.

A műtét előtti este mi rettenetesen összevesztünk valamin. Kétéves volt már Adél, amikor egy beszélgetés során az derült ki, hogy Kati úgy tudta, ebben a vitában én azért mondtam, hogy szülje meg, mert akartam ezt a gyereket, ő pedig szívességet tesz nekem azzal, hogy megszüli. Én meg azt hittem, hogy Kati nagyon akarja a gyermeket és én szívességet tettem neki azzal, hogy belegyeztem. Mind a ketten azt hittük, hogy a másiknak tettünk szívességet azzal, hogy beleegyeztünk, megtartja a gyereket. Ennek így kellett lennie.

– idézi a Blikk Jordánt, aki ennek köszönheti, hogy megszületett lánya, Jordán Adél, aki szintén sikeres színművész lett.

(Kiemelt kép: 24.hu / Neményi Márton)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Bengaluru, 2018. április 18.
Gyertyás virrasztáson vesz részt egy nő egy csoportos nemi erőszak és gyilkosság áldozatául esett nyolcéves indiai lány emlékére Bengaluruban (korábban Bangalor) 2018. áprlilis 17-én. A nomád törzsben élő lány 2018 januárjában halt erőszakos halált az észak-indiai Dzsammu állam Kathua körzetében. (MTI/EPA/Dzsagadis Nv)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.