Szórakozás

Rubint Réka: Nekem a luxus azt jelenti, hogy tudok félórát aludni

Rubint Réka összesen csak három adás erejéig volt a Feleségek luxuskivitelben című műsor egyik szereplője, pedig ő volt a műsor egyik húzóneve. Vajon miért szállt akkor ki a show-ból? Erről, családjáról és a közösségi oldalak fontosságáról mesélt zoom.hu-nak adott interjújában.

Rubint Rékát meg akarták buktatni testnevelésből
"Genetikai selejt" - mondta rá az egykori testnevelő.

Jobbnak látta, ha kevesebbet szerepel az műsorban, hiszen így sincs sok szabadideje és voltak, akik szerint nem is illett a csapatba, de azért ha ideje engedi, akkor szívesen megnézi hétfő esténként az adott epizódot. Bár úgy érzi, hogy a műsorban szereplőtársairól mást mutattak, mint amilyenek valójában, tudja, hogy ez nála nincs így, mivel ő nem tud más lenni.

Nekem a pénz az a munkám természetes hozadéka, nem tudnék elszámolni azzal, mennyit kerestem pontosan az elmúlt hónapban. Soha nem azért szerepelek, hogy nagyon sok pénzt keressek, ez mindig is így volt. Amikor 21 évesen megvettem az összespórolt pénzemből a kis piros Polskimat, akkor is boldog voltam. Ha a mozgást tudom hirdetni, akkor nem számít, milyen autóm van, vagy hogy albérletben, kollégiumban vagy saját házban lakom. Engem így neveltek. A műsor címéből is csak a feleség illik rám. A luxus nálam nem a sokadik táskát jelenti, hanem azt, hogy tudok aludni fél órát

– mesélte az interjúban a Schobert Norbert felesége, aki azt is hozzátette, hogyha el is megy vásárolni, szinte sosem költ magára, hanem elsősorban gyerekeire és férjére, ha mégis vesz magának valamit, akkor is megnézi, hogy az adott termék mennyibe kerül.

Az egyik barátnőm és Norbi szokta mondogatni, hogy néha lepjem meg magamat. Én viszont nem szeretem a felesleges költekezést. Az egyik barátnőm és Norbi szokta mondogatni, hogy néha lepjem meg magamat. Én viszont nem szeretem a felesleges költekezést

– mesélte Rubint, aki szerint többen is azért követik a különböző közösségi oldalakon, mert gyűlölik és így akarnak még jobban felkészülni az életéből, de ezeknek az emberek csak azt üzeni, hogy ha ennyire idegesítőnek tartják, akkor csinálják végig a napját, de az is elég, ha csak ott ülnek mellette.

(Kiemelt kép: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik