Szórakozás

Peller Annát élő adásban kérték fel egy főszerepre

A mai Reggeli több meglepetést is tartogatott, de nem csak a nézők számára.

Peller Anna: Időnként rémálmok gyötörnek
Keveset tud pihenni, de még így is talál módot arra, hogy kipihenje magát.

Peller Anna férje helyét – aki amúgy a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik szereplőjeként jelenleg Afrikában van – testvére, Peller Mariann vette át, aki már az első adásban megviccelte nővérét, hiszen tudta, hogy Szente Vajk milyen céllal érkezett hozzájuk. A színész-rendező ugyanis élő adásban jelentette be, hogy Peller Annát választotta ki legújabb rendezésének főszerepére, amely nem más, mint a nagy sikerű film, az Apáca Show színházi adaptációja.

Nagy fejtörést okozott, hogy ki játssza magát a főszerepet Deloris-t, amit Whoopi Goldberg játszott a filmen, mert egy nagyon más típusú, az előadásban egy rettentő energikus személyiség kell, nagyon jól kell tudni énekelni, iszonyatosan jól kell tudni táncolni, egy sodró lendületű színésznő kell, aki egyszerre humoros, érzékeny és valójában én azért vagyok itt, hogy nem kevés ember előtt jelentsem be, hogy én Peller Annát választottam erre a főszerepre
– mondta a műsorban Szente Vajk, aki annyira meglepte bejelentésével a műsorvezetőt, hogy az szinte meg sem tudott szólalni először.
Gratulálunk Peller Annának a szerephez!
(Kiemelt kép: FEM3)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik