Szórakozás

Horváth Éva szerint kamuk a Balin kitörő vulkánról készült képek

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, a Bali szigetén lévő Agung vulkán szombat este egyszer, vasárnap pedig háromszor is kitört, amiért a hatóság azonnali távozásra szólították fel a tűzhányó 8-10 kilométeres körzetében élőket.

Horváth Éva szülés után nem sokkal is csúcsformában - Fotó!
Bikiniben pózol a tengerparton gyermekével.

Horváth Éva jelenleg Balin tartózkodik, innen osztott meg egy videót saját Facebook-oldalán. A modell szerette volna megmutatni követőinek a kitört vulkánt, de erre az időjárási viszonyok nem adtak lehetőséget.

https://www.facebook.com/horvathevaofficial/videos/1789075997769470/

Ahogy látjátok, vagyis ahogy nem látjátok itt található mögöttem a Mont Agung vulkán ami kitört, de annyira felhős az ég, hogy nem lehet tényleg sajnos belőle semmit látni, pedig mi megtettünk minden tőlünk telhetőt

– mondja a videóban Horváth Éva, aki azt is hozzáteszi, hogy szerinte – pont az időjárási viszonyok miatt –  a vulkán kitöréséről készült képek, amelyek mostanában kerültek fel az internetre nem feltétlenül igaziak.

Ahogy látjuk azért az interneten vannak olyan képek szerintünk, amelyek nem igazán valósak, vagy nem biztos, hogy most készültek

– hangzik el a videóban a modelltől, aki szerint a szigeten élők szinte ugyanúgy élik a mindennapjaikat, mint a vulkán kitörése előtt.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik