Szórakozás

Fresh Andi: Volt idő, hogy kapcsolatfüggő voltam

A kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárja volt – Fresh Wikivel az oldalán – Fresh Andi, akire már egy ideje nem talál rá a szerelem.

Fresh Andi: Mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy szeretne-e gyereket
Az énekesnő amúgy szeretne, de nem minden áron.

Egy éve már, hogy  nem emészti magát azon, miért nincs senkije. Úgy érzi, hogy akkor sikerült igazán elengednie a dolgot.

Három és fél éve nem élek kapcsolatban. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem randizom

– mesélte a Borsnak adott interjújában az énekesnő, aki azt is elmesélte a lapnak, hogy volt idő amikor kapcsolatfüggőként élt és inkább tovább élt egy rossz kapcsolatban, csak azért, hogy legyen mellette valaki, de az is előfordult, hogy neki kellett eltartania párját.

Őket nem nevezném férfiaknak, inkább fiúknak. Na, ez az, amit soha többé nem tennék. Több pasimat nem tartom el. Ez nem azt jelenti, hogy gazdag férfit akarok, sőt. Csak annyit várok el, hogy legalább ott tartson az életben, ahol én: tudja fenntartani magát, az otthonát, a kocsiját

– mesélte Fresh Andi, aki az Appra magyar! című műsorban azt is elárulta, hogy élete során volt már szerető is.

Az vesse rám az első követ, aki sosem került még ilyen szituációba, vagy nem fordult meg hasonló a fejében. Én igenis vállalom, hogy álltam a másik oldalon, és egy ideg voltam szerető. De mára rengeteg mindent átértékeltem, és míg régen például nevettem volna egyet, ma már örülnék, ha a szerelmem szendvicseket csinálna és elvinne piknikezni

– mesélte az énekesnő.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik