Szórakozás

Kárpáti Rebeka: Az önismeret és a kalandvágy hajtott az Ázsia Expresszbe

A Jóban rosszban szereplője olyan részleteket osztott meg az Ázsia Expressz című műsorról és magáról, melyeket eddig sosem hallottunk.

Azt eddig is tudtuk, hogy valóban napi 1 dollárból, helyiektől kuncsorogva kellett megoldaniuk a szállást, étkezést, és stoppolniuk kellett a celebeknek a műsorban.

Az egyik pillanatban Monacoban vagyok, a másik pillanatban a földön alszom és nincs mit ennem, ráadásul egy szegény embertől kell szállást könyörögnöm.

Kárpáti Rebeka az alábbi videóban elmeséli, hogy élete egyik mélypontján volt épp, amikor megkeresték a lehetőséggel, és elsősorban azért mondott igent, mert a kaland és az önismeret lehetőségét látta benne. Zseniálisnak tartja a műsort, és minden nehézség ellenére nagyszerű élményt jelentett neki. Legjobban az érintette meg, hogy a helyiek mennyire önzetlenül segítettek nekik celebeknek, akiknek egy jó életük van Magyarországon, miközben ők tényleg alig tudnak megélni.

Azt is elmondja, hogy amint kiestek, már vették is nekik a repjegyet, és indultak haza, semmi lehetőségük nem volt tovább maradni, és körülnézni kicsit az országban, amelyből sokmindent nem láttak, ugyanis az egész napot stoppolással, az estét pedig szálláskereséssel töltötték.

Kiemelt kép: Youtube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik