Szórakozás

Schobert Norbert: Ha Tállai András felhívna, felére leengedném a kakaós csiga árát

Bochkor Gábor vendégeivel, Szabó Zsófival, Wossala Rozinával, Dombóvári Istvánnal és Schobert Norberttel beszélgetett Tállai Andár parlamenti képviselőről a #Bochkor legutóbbi felvételén.

A NAV elnöke és Mezőkövesd fideszes országgyűlési képviselője, Tállai András miután megtudta, hogy a választókörzetében található Mol-kútnál magasak az üzemanyagárak, úgy döntött, hogy ő maga oldja meg a helyzetet, amelyről egy Facebook-bejegyzést is közzétett.

Tállai beletenyerelt a Mol árképző szoftverébe
Ha éppen nem jön a NAV-elnök, akkor a nemzeti olajtársaság kútjainál a konkurencia árait figyelik, kemény előírás, hogy naponta le kell fotózni a szomszédok „totemoszlopait”.

Erről a szituációról beszélgettek a műsorvendégei, akik között egy kisebb vita alakult ki azon, hogy vajon lehet-e az árakat egységesíteni egy cégen belül. A vitát végül Schobert oldotta meg, akinek a legnagyobb tapasztalata van ebben a témában, hiszen cége – jelenleg- 117 franchise bolttal rendelkezik.

Az az igazság, hogy a gazdasági versenytörvény alapján – sajnos én már kaptam sok ilyen bírságot egyébként régebben – nem lehet az árakat egységesíteni. Ha megtenném, akkor kapnék egy több százmilliós bírságot.

– mondta a műsor felvételén a fitneszguru, aki azt is hozzátette, hogy saját termékeire még ajánlott árat sem tehet.

A kakaós csiga sem kerül nálunk ugyanannyiban mindenhol, pontosan emiatt, de ha mondjuk Tállai András engem felhívna, felére leengedném azonnal

– mondta humorosan Schobert.

A teljes beszélgetést vasárnap este, az ATV-n láthatják.

(Kiemelt fotó: Berecz Valter)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik