Szórakozás

Mága Zoltán lenyomta Kasza Tibit a Facebookon

Kasza Tibor az elmúlt években rengeteg időt és energiát fektetett be közösségi oldalába, többször elmondta, hogy számára ez egy teljes munkaidős elfoglaltság. Mindennek persze az eredménye is meglett, hiszen több díjat is nyert, rajongótábora pedig eléri a közel egymillió lájkolót.

Kasza-Tibi(650x433).jpg (Array)
1 milliárdot ér Kasza Tibi Facebook-oldala
A Nagy Duett zsűritagja is egyetért a számítással.

Most azonban olyan történt, amire senki sem számított. A legfrissebb felmérések szerint a hazai celebek hivatalos Facebook oldalának versenyében Kasza Tibi visszacsúszott a harmadik helyre, miután Mága Zoltán beelőzte őt. A csúcstartó továbbra is Schobert Norbi 1.4 millió követővel.

2. Mága Zoltán – 992 ezer
3. Kasza Tibor – 987 ezer
4. Rubint Réka – 954 ezer
5. Nótár Mary – 509 ezer

A magyar hírességek körében példa nélküli az, ami Mága Zoltán Facebook-oldalán történt: az elmúlt két hónapban ugyanis rajongóinak száma közel a duplájára nőtt. Mindemelett a Fészbuker.hu adatai szerint a hegedűművész Facebook-táborának csak alig az ötödét alkotja a magyar közönség. Az új rajongók többsége Dél-Ázsiából jött: a lájkolók közel 60 százaléka Bangladesből (260 ezer), Indiából (180 ezer) és Pakisztánból (120 ezer) származik.

Bradács András, a Front Page Communications tanácsadója arra hívta fel a figyelmet, hogy az említett országokban sok kamu Facebook-profil van, amiket gyakran használnak rajongóvásárlásra, ami a Facebook-tábor növelésének gyors, ám nem etikus módja.

Mága Zoltán felesége harmadik gyerekükkel várandós
A hegedűművész neje már az ötödik hónapban jár.

Kiemelt kép: MTI/Kászoni László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik