Szórakozás
Budapest, 2014. október 22.
Koós János énekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban az elõadómûvész életpályájára emlékeztek.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Koós János állítja: nem bundával nyerték meg a táncdalfesztivált

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

újságíró. 2017. 11. 17. 09:53

Mátrai Zsuzsa volt a Táncdalfesztiválok egyik legnépszerűbb versenyzője, de még így sem sikerült a dobogó közelébe kerülnie. Ő az az énekes, aki most állítja, hogy az egykori versenyt előre megrendezték.

Budapest, 2014. október 22.
Koós János énekes a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A mûsorban az elõadómûvész életpályájára emlékeztek.
MTVA Fotó: Zih Zsolt
Koós János elárulta, hogy pontosan mennyi nyugdíjat kap
Már korábban is beszélt arról, hogy nevetséges az összeg.

Mátrai szerint a szervezők már előre tudták, hogy kik fognak nyerni, így ők kapták a jobb dalokat, nekik pedig csak a maradék jutott.

Mutattak három dalt, és abból kellett választani. Egyik rosszabb volt, mint a másik. Nekem mindössze egyetlen slágerem volt a fesztiválok korszakából, amelyet a mai napig hallgatnak: Hol van az az idő

– mesélte a Borsnak az énekesnő, aki még így is hatalmas népszerűségre tett szert a verseny után.

Koós János szerint azonban hülyeség, hogy bundával nyertek volna.

Úgy gondolom, hogy akik nyertek, azok az elkövetkező időkben is bizonyították, hogy méltán lettek a fesztivál díjazottjai. Miért nyerte meg a fesztivált az Isten véled édes Piroskám, a Nem leszek sohasem a játékszered vagy a Kislány a zongoránál? Lehet, ha ezeket a dalokat más énekli, nem lett volna ilyen sikerük

– mondta Koós, akinek a véleményével Zalatnay Cini is egyetért.

Az énekesnő állítja, sosem hitt a zenei bundázásokban, és szerinte ezt csak azok gondolják így, akiknek nem sikerült azt a sikert elérniük, amire számítottak.

Annak idején milliószámra küldték a tévénézők a leveleket a Magyar Televízióba, hiszen csak így tudtak szavazni. Egész más rendszer volt, mint most, azért gondolom, hogy nem volt bunda, mert akik ezeket a fesztiválokat megnyerték, mind meghatározó zenekarok, énekesek lettek, és azok a mai napig is

– nyilatkozta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy nagyon kedveli és jó énekesnek tartja Mátrait, akinél talán a daloknál lehetett a hiba.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2018. december 12.
Burány Sándor és Mellár Tamás, a Párbeszéd képviselői, Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő, Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője, Bősz Anett független képviselő, Gurmai Zita szocialista képviselő, Szél Bernadett független képviselő, Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő és Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője (b-j) elállja a házelnöki pulpitusra vezető lépcsőt az Országgyűlés plenáris ülésének kezdete előtt 2018. december 12-én.
MTI/Máthé Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.