Szórakozás

Ők voltak az elmúlt 10 év legszexibb pasijai

Az, hogy kit és miért tartunk szexinek és attraktívnak, teljesen egyénfüggő, mégis vannak olyan nők és férfiak akikről a legtöbben azt gondoljuk, hogy beletartoznak az előbb megemlített két kategóriába. Ebben segítenek nekünk a People magazin munkatársai, akik minden évben megmutatják, hogy szerintük akkor épp ki a legszexibb pasi. Idén Blake Shelton lett a befutó, a meglepetés apropóján pedig összeszedtük, kik

Ez a zenész lenne 2017 legszexibb férfija?
Gwen Stefani mondjuk biztosan egyetért a döntéssel.

Kis történelem: az első legszexibb férfi Mel Gibson volt, akinek még 1985-ben sikerült megszereznie ezt a hízelgő titulust. A dolog érdekessége, hogy a Gibsonról készülő cikk eredetileg nem a színész attraktív tulajdonságairól szólt volna.

Ő a legszexibb élő férfi

– mondta a magazin egyik munkatársa, ami annyira megtetszett mindenki másnak, hogy azóta folyamatosan ezzel a címmel fut a cikk.

Az elmúlt harminckét évben 1994 volt az egyetlen év amikor nem választottak legszexibb férfit a magazin munkatársai, de ezt végül 11 évvel később pótoltak. 2005-ben  Keanu Reeves lett 1994 legszexibb férfija, akinek “udvarurai” végül Hugh Grant és Jim Carrey lettek. Az elmúlt években pedig kétszer választották meg Richard Gere-t (1993, 1999), Brad Pittet (1995, 2005) George Clooney-t (1997, 2006) és Johnny Deppet (2003, 2009).

2007: Matt Damon

Nem elég, hogy a Forbes magazin legértékesebb színészeket összeállító listáján első helyezést ért el, ebben az évben még a legszexibb férfi címet is sikerült megszereznie Matt Damonnak. A magazin akkor – többek között – humora, családcentrikussága és embersége miatt választotta meg a legszexibb férfinak Damont, aki egy levélben mondott köszönetet.

Egy életre elég magabiztosságot adtatok egy már öregedő külvárosi apának

– írta levelében az akkor 37 éves színész.

Matt Damon 2007-ben (Fotó: Koichi Kamoshida/Getty Images)

A dolog érdekessége, hogy Ben Affleck és Geroge Clooney egy egész éven át tartó kampányt szerveztek csak azért, hogy 2007-ben barátjukat, Matt Damont válasszák meg az év legszexibb férfijának. Afflecknek amúgy 2002-ben, Clooney-nak pedig 1997-ben és 2006-ban is sikerült a dobogó legtetéjére állnia.

2008: Hugh Jackman

Hazánkban talán Farkas szerepével vált igazán ismertté Hugh Jackman, akinek 2008-ben sikerült a legszexibbnek lennie.

Egy romantikus férfi, aki balladákat énekel és palacsintát süt a gyerekeinek. Egy kemény test nagyon érzékeny lélekkel

nyilatkozta az akkor 40 éves színészről felesége, Deborra-Lee Furness mikor azt kérdezték tőle, hogy vajon miért nyerhetett párja.

Hugh Jackman 2008-ban (Fotó: Sean Gallup/Getty Images)

2009: Johnny Depp

Johnny Deppnek nem először sikerült ekkora magaslatokba törnie. 2003 után 6 évvel, 2009-ben is ő lett a legszexibb férfi a People magazin szerint. A másodszorra megszerzett cím érdekessége, hogy éppen 25 évvel azután történt, hogy Depp megkapta első szerepét a Rémálom az Elm utcában című filmben.

Az éles arccsontja és sötét szemei ennyi idő alatt sem változtak semmit

– írták akkor a magazin munkatársai Deppről.

Johnny Depp 2009-ben (Fotó: Ferdaus Shamim/GettyImages)

2010: Ryan Reynolds

2010-ben Ryan Reynolds-ot tartották a legjobb férfinak, ám ő ahelyett, hogy őrült volna a dolognak, inkább attól tartott, hogy családja kigúnyolja.

Ryan Reynolds 2010-ben (Fotó: Jay West/WireImage)

Az egész családom ezen fog viccelődni életem hátralevő részében

– nyilatkozta akkor nevetve a színész, aki utólag már biztosan nem így gondol vissza erre az eseményre, hiszen ebben az évben ismerte meg jelenlegi párját Blake Lively-t. Ezek szerint annyira azért nem lehet rossz az év legszexibb pasijának lenni.

2011: Bradley Cooper

2011 nyertese, Bradly Cooper azért érezte hatalmas sikernek, hogy ő lett ebben az évben a legattraktívabb férfi, mert teljesen átlagosnak tartja magát. Akkor azt nyilatkozta, hogy néha úgy érzi, jól néz ki, néha pedig tükörbe sem tud nézni.

Mikor megtudtam, hogy én lettem ebben az évben a legszexibb férfi egyből azt gondoltam, hogy édesanyám milyen boldog lesz

nyilatkozta akkor a színész.

Bradly Cooper 2011-ben (Fotó: Stuart Wilson/Getty Images)

2012: Channing Tatum

Ő az a férfi, aki nők ezreit vonzotta be a mozikba Magic Mike című filmjével, amelyben egy chippendale fiút alakít. A film első része 2012-ben készült el, így nem csoda, hogy ebben az évben Channing Tatum lett a legszexibb férfi a People magazin szerint.

Az első gondolatom az volt, hogy csak szórakoztok velem

– mesélte a színész aki épp kutyafürdetés közben értesült a hírről.

Channing tatum 2012-ben (Fotó: Mike Marsland/WireImage)

2013: Adam Levine

Adam Levine az első zenész, akinek sikerült megszereznie a legszexibb pasinak járó titulust, sőt a nyertesek sorában ő a második, a legendás politikus John F. Kennedy fia után, aki nem színész.

Adam Levine 2013-ban (Fotó: Ethan Miller/Getty Images)

Zenészként arról fantáziálsz, hogy megnyered a Grammy-t, de arra tényleg nem gondolsz, hogy ez is terítéken van

– nyilatkozta a magazinnak Levine, aki először – csak úgy, mint az előző év nyertese Channing Tatum – azt hitte, hogy csak valaki meg akarja viccelni.

2014: Chris Hemsworth

2014-ben a Bosszúállókból ismert Chris Hemsworth lett a legszexibb.

Chris Hemsworth 2014-ben (Fotó: Karwai Tang/GettyImages)

Mondtam neki, hogy ez az, amit az emberek gondolnak, szóval innentől kezdve nem kell mosogatnom és pelenkákat cserélnem. Ettől én több vagyok most már. Megcsináltam

– mesélte humorosan Hemsworth, hogy mit mondott magyar származású feleségének, Elsa Pataky-nak, miután megtudta, hogy ebben az évben őt szavazták meg a legszexibbnek. A színész természetesen ezután is – ahogy felesége fogalmazott – tökéletes férjként kivette a részét a házimunkából.

2015: David Beckham

2013 után 2015-ben újból megtört a színészek diadalmenete, mivel ebben az évben David Beckham lett a legszexibb férfi. Az első sportolóra összesen harminc évet kellett várnunk.

Sosem éreztem azt, hogy egy attraktiv és szexi férfi lennék. Mármint szeretek szép ruhákat, szép öltönyöket viselni, jól kinézni és jól is érezni magam, de sosem gondoltam magamra ilyen vonatkozásban

nyilatkozta a világklasszis focista, aki ettől függetlenül hatalmas megtiszteltetésként élte meg, hogy vannak akik másképp gondolkodnak róla.

David Beckham 2015-ben (Fotó: Anthony Harvey/Getty Images)

2016: The Rock

A prankrátorból lett színész, Dwayne ‘The Rock’ Johnson először nagyon örült a megtiszteltésnek, aztán viszont megijedt, hogy elérte karrierjének csúcspontját, ahonnan már nincs tovább.

Nem vagyok benne biztos, hogy merre fogunk menni innentől. Mindent elértem, ez van

nyilatkozta humorosa Johnson miután címlapra került 2016 legszexibb férfijaként.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson 2016-ban (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

2017: Blake Shelton

Country énekes, tehetségkutatós zsűritag, legszexibb férfi – ez mind igaz Blake Sheltonra. Adam Levine után ő a második a Voice zsűritagjai közül, akinek sikerült valamelyik évben legszexibb férfiként a People címlapjára kerülnie.

Blake Shelton 2017-ben (Fotó: Ben Gabbe/Getty Images)

Biztos, hogy nem volt több emberetek

reagált humorosan Shelton miután megtudta, hogy mekkora megtiszteltetés érte.

A humoráról is ismert country énekes nem csak a lap hasábjain viccelődik megszerzett posztjával, hanem közösségi oldalán is.

Csemege uborkát eszek. Egy szexi, nedves csemege uborkát… #NeUtáljCsakAzértMertSzépVagyok

– írta ki Twitter-oldalára a zenész.

(Kiemelt kép: Richard Gabriel Ford/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik