Szórakozás

Hernádi Judit nem véletlenül hagyta ott Vígszínházat

Hernádi Judit pályafutása a Vígszínházban kezdődött, amelynek 1986-ig volt a tagja. A színésznő nyolc év után, karrierje csúcsán hagyta ott a társulatot. Azóta kis megszakítással (1992–94 között Törőcsik Mari Művész Színházának tagja volt) szabadúszóként lép színpadra.

Előfordult, hogy megijedtem, és úgy éreztem, társulatra lenne szükségem. Tettem is ez irányba lépéseket, de valaki még időben felnyitotta a szemem, amikor azt mondta, hogy nem véletlenül hagytam ott annak idején a Vígszínházat. (…) Soha nem tagadtam meg azt az időszakot, szerettem ott lenni, jó szerepeket kaptam. De el kellett jönnöm onnan. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy bárhol vagyok, előbb vagy utóbb onnan is eljövök.

– mondta Hernádi az art7.hu-nak.

A színésznő az interjúban elmondta: azt sem bánja, hogy a szabadúszással nagy kockázatot vállalt, szerepek egész sora mehetett el mellette.

Nem érdekelt különösebben. Bizonyos emberektől nem akartam függeni és meghatározódni. Kívülről nézve viszont időnként szórakoztatott, ahogyan ők meghatározták, és sajnos néha megnyomorították egymást ebben a szakmában. Nem mondom, komoly eredményeket értek el, de nekem nem volt ehhez kedvem. Ma sincs tyúkszemem, pedig elég szép nagy lábam van, és néha felvettem olyan cipőt is, ami kényelmetlennek bizonyult. De csak rövid ideig viseltem, ha nagyon szorított, levetettem.

(Kiemelt kép: MTVA/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik