Szórakozás

Benkő László daganatát eltávolították

Az Omega billentyűsét nyáron érte a hidegzuhany, amikor kiderült, hogy rákos. Néhány héttel később ráadásul azt is közölték vele, hogy a máján található daganat rosszindulatú. Benkő László ennek ellenére nem esett kétségbe, tudatosan kizárta a halál gondolatát és tovább zenélt, még Kanadába is elutazott koncertezni.

Benko-Laszlo(17c3869a-3c4b-4252-a9a7-aaeb29c6a5cd)(430x286).jpg (Array)
Benkő László tudatosan zárta ki a halál gondolatát
Végrendeletet sem volt hajlandó írni.

Az elmúlt hetek kemoterápiás kezelésének köszönhetően daganata összezsugorodott, orvosa sürgetésére pedig már kedden elvégezték rajta a laparoszkópiás műtétet.

Nem volt semmilyen komplikáció. A műtét alig egy óráig tartott, és csak egy kis vágás van a köldökömnél. Mozognom még nem szabad, nehogy a belső seb bevérezzen, de pár óra múlva már fel szabad állnom

– nyilatkozta a Blikknek Benkő néhány órával a beavatkozás után.

A műtét jól sikerült és az sem kizárt, hogy a zenésznek nem lesz szüksége további kezelésekre, így azt tervezi, hogy az Omega jövő heti fellépésén már részt is vesz.

Úgy érzem, túl vagyok a nehezén. Miután magamhoz tértem, a nővér annyit mondott, hogy minden rendben volt. Még mindig érzem az altatás hatását. Lassan egy napja nem ettem, és még mindig nem vagyok éhes, de ez nem érdekel. Megnyugvást érzek, és alig várom a koncerteket.

Kiemelt kép: RTL Klub/StoryExtra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik