Szórakozás

Ördög Nóra: Nem rejtegetjük a gyerekeinket

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál nagyon gyakran osztanak meg fotókat és videókat a gyermekeikről. Talán többször is, mint más hírességek. A TV2 műsorvezetője azt mondja, nem előzte meg nagy dilemma azt, hogy a családi pillanataikat megosztják az emberekkel.

Az, hogy nem rejtegetjük a gyerekeinket, tulajdonképpen már a születésük pillanatában eldőlt. A férjem fotós, élete képeit a múzsáiról, a gyerekekről készíti, semmi nem lenne természetellenesebb, mint hogy éppen ezeket a képeket ne mutassa meg a világnak. Mici és Venci szülei ismertek. Ők ezt a csomagot kapták, ezzel kell megküzdeniük. Feléjük sem szeretném túlmisztifikálni ezt a dolgot, nem akarom azt éreztetni a görcsös rejtőzködéssel, hogy ők különböznek a többi gyerektől, mert ez nincs így. Igyekszünk ezt a lehető legtermészetesebben kezelni. Ráadásul a közösségi média már annyira az életünk részévé vált, hogy nem csak az ismert emberek életéről tudhatunk mindent. Egyébként számukra most még teljesen hétköznapi, hogy a szüleik a tévében szerepelnek, egyelőre azt hiszik, hogy mindenki szerepel benne

– mondta a Blikknek Ördög, aki a TV2 új műsorának, az Ázsia Expressznek a műsorvezetőnője. A hosszú útra elkísérték a gyermekei is, később pedig férje is csatlakozott, így az egész család végigjárta Ázsia különleges vidékeit.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik