Szórakozás

Pacemakerrel a testében él Molnár Piroska

Molnár Piroska másfél éve súlyos szívműtéten esett át, pacemakert kapott. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bevallotta, néha kifejezetten különös érzés, hogy van valami benne, ami vigyáz rá.

A pacemakerem még segít is, jó érzés, hogy vigyáz rám valami. A másik oldalról nézve viszont, te jó isten, van bennem egy gép! De hát igyekszem nem így gondolni rá, hanem hogy ez itt ez az izé, ami bekapcsol, ha nagyobb balhé lenne a szívemben, és életben tart

– mesélte az életmentő szerkezetről a színésznő M. Kiss Csaba Boldogságkönyv című nemrég megjelent könyvében.

A kötetben Molnár Piroska arról is beszélt, hogyan lett rosszul.

Az egyik szinkronstúdióban lettem rosszul, de végigcsináltam a munkát. Amikor hazaértem, megmértem a vérnyomásomat és a pulzusomat. Felhívtam az orvosomat, mondom neki, hogy harmincegyes a pulzusom. Kérdezte, nem ájultam-e el, mert ilyen pulzussal általában az történik. Hát, mondom, mások biztosan elájultak volna, de én nem! Azt kérte, hogy azonnal menjek be hozzá. Ott már várt rám egy csomó doki, rögtön vittek műteni. Ebből gondoltam, hogy valami nagy balhé lehet velem, de nem féltem, mert nem voltam rosszul, nem éreztem semmi kellemetlent. A műtétet végző orvosnak még mondtam, úgy csinálja, hogy nekem vasárnap előadásom van, játszanom kell. Csütörtökön berakták, vasárnap pedig már ott álltam a színpadon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik