Szórakozás

Nyomkövetőt tettek Tornóczky Anita autójára

Tornóczky Anita (Tornóczky Anita)
Tornóczky Anita (Tornóczky Anita)

Tornóczky Anita a vasárnap este az ATV-n látható #Bochkor című műsor vendége volt, ahol a többi vendéggel a féltékenységről beszélgettek. Itt derült ki, hogy egy korábbi féltékeny barátja nyomkövetőt rakott a kocsijába.

Utólag derült ki, nem tudom, hogy pontosan hogyan csinálta, milyen technikával. Egyszer csak tudta, hogy mikor merre jártam. Egyik nap kölcsönkérte az autómat, valószínűleg ekkor kerülhetett bele, majd egy héttel később elvitte lemosatni, ekkor meg gondolom kiszedte. Ez egy hosszabb kapcsolat volt. Az ember ilyenkor még próbálkozik, de a bizalomvesztést már nem lehet helyrehozni

– mondta a Blikknek Tornóczky, aki hozzátette: ugyanez a férfi az SMS-eit is végignézte, de ez nem egy egyedi eset volt.

A telefonomat már többen is feltörték, de ettől még nem rejtegetem a mobilomat. Én nem vagyok féltékeny típus, így a dolognak ezt az oldalát nem igazán értem meg. Volt már olyan, hogy valaki nyomult egy barátomra. Ilyenkor sem másnak a közeledése zavart, hanem az, ha azt a párom esetleg nem megfelelően kezelte.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik