Szórakozás

Bárdosi Ildikó orvosi segítség nélkül jött rá, hogy hogyan gyógyulhat meg

Bárdosi Ildikónak 23 éves korában azt mondta több orvos is, hogy nagymértékű inzulinrezisztenciája miatt nem lehet gyereke. Bárdosi Sándor felesége végül saját akaraterejének köszönheti, hogy mégis anya lett.

Nem emlékszik gyermeke születésnapjára Bárdosi Sándor
Az egykori birkózó nem tud egyetlen családi dátumot sem.

Bárdosi Ildikó a Mokka vendége volt ma, ahol többek között arról mesélt, hogy milyen életmódbeli változásokat kellett bevezetnie ahhoz, hogy gyermeke születhessen. Az olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó feleségének végül a sport és az egészséges táplálkozás segített legyőznie betegségét.

Ha nem jártam négy orvosnál, mind a négy ugye magánorvos volt, Budapest különböző pontjairól és egyik sem mondta azt, hogy akkor próbáljuk meg azt, hogy sportol, próbáljuk meg azt, hogy az étkezésre elkezd sokkal jobban odafigyelni

– mesélte a műsorvezetőknek Bárdosi Ildikó, akinek végül saját magának kellett kiderítenie, hogy miképpen tudna mégis változtatni állapotán.

Ildikó sejti, hogy mitől alakulhatott ki nála inzulinrezisztencia. Bár sosem volt túlsúlyos tudja, hogy évekig egészségtelenül étkezett. A felismerést követően szinte csak magokat, húst és zöldségeket fogyasztott.

A módszer teljesen sikeresnek mondható, hiszen azóta már kétszeres anyuka. Bárdosi Sándorral első közös gyermekük 2015-ben született meg, kislányuk pedig nyár elején látta meg a napvilágot.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik