Szórakozás

Sokat bántják Kiss Ramónát

Kiss Ramóna idén először vezetheti az X-Faktor élő adásait. A színész-műsorvezető egyesek szerint káprázatos és öntudatos, de vannak, akik úgy gondolják, indokolatlanul harsány, máskor bántóan unalmas. Ramóna tisztában van a negatív kritikákkal, ám mivel 17 éve van kép­er­nyőn, megszokta őket, és kezelni is tudja a támadásokat.

Új szerep ez számomra is, nem csak a nézőknek lehetek szokatlan. (…) Valahol el kell kezdeni, sem könyvekből, sem az adások visszanézéséből nem lehet ezt megtanulni. Egyre felszabadultabb vagyok, szerintem sokat fejlődtem az első élő adás óta

– mondta a Borsnak Kiss Ramóna, aki elárulta: minden kommentet elolvas a Facebookon.

Mindig minden kommentet elolvasok a saját közösségi oldalamon, de igazság szerint megfelelni mindenkinek sosem lehet majd. Tizenhét évesen kerültem a sorozatba, bántottak a rövid hajam, a ferde orrom, az orrhan­gom miatt, hogy túl magas vagyok, túl sovány, miért szőke, vörös vagy fekete a hajam. Édesapám mondta évekkel ezelőtt az egyik nagyon bántó cikk után, a lényeg, hogy én és a családom tisztában vagyunk az igazsággal. Az alapján nem tudok élni, hogy egy országnak megfeleljek. Maximalista vagyok, szeretnék, és kell is még sokat tanulnom. Mindent megteszek annak érdekében, hogy jól szórakoztassam a nézőket, de soha nem lesz olyan, hogy mindenki elégedett lesz velem. Tisztában va­gyok vele, hogy kezdő mű­sorvezető vagyok, de azért dolgozom, hogy minél jobb legyek.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik